Ontwikkelen digitale kaart cultuurhistorische elementen


Salarisindicatie: € 475 Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren per week: 24 - 32 Reageren voor:

Wie zijn wij?

Waterschap Aa en Maas werkt 24 uur per dag met water. Dat doen we voor zo’n 778.000 inwoners en bedrijven en de natuur in het oosten van Brabant. Dagelijks onderhouden en inspecteren wij dijken, zuiveren wij 300 miljoen liter water en zorgen we voor veilig, voldoende en schoon water. Onze hoogste prioriteit is om bij te dragen aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de inwoners in deze regio. Bovendien staan wij voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Dit doen wij voor nu en later, zodat ook onze kinderen en kleinkinderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Wat ga je doen?

Je gaat werken bij de afdeling Grondzaken en Inrichting. Deze afdeling verzorgt de planvoorbereiding en uitvoering van inrichtingsopgaven. Daarbij kun je denken aan waterberging, verdrogingsbestrijding, en het realiseren van klimaatrobuuste watersystemen.
Voor het projectgebied Aa-dal Noord, dit is het gebied rondom de Aa tussen Beek en Donk en ’s-Hertogenbosch, is een verkenning voor een gebiedsgerichte aanpak (GGA) opgesteld. In dit gebied wordt onderzocht hoe natuurontwikkeling (Ecologische verbindingszone), klimaatadaptatie (beekherstel) en omgeving (bijvoorbeeld toekomstbestendige agrarische sector) samen kunnen komen. Zo wordt toegewerkt naar een klimaatrobuust watersysteem.
De stageopdracht betreft het ontwikkelen van een (digitale) kaart die alle cultuurhistorische elementen in het gebied weergeeft. Het is de ambitie om ook een (wandel)route te ontwikkelen die deze elementen waar mogelijk met elkaar verbindt. Om deze kaart te maken kan je gebruik maken van allerlei (digitaal) (kaart)materiaal. Ook ga je hiervoor contacten leggen met verschillende gemeenten, Brabants Landschap en andere belangrijke organisaties zoals heemkundekringen om informatie op te halen.
Er is veel ruimte om de inhoud van de opdracht zelf (mede) te ontwikkelen en uit te werken.
Naast het opstellen van een plan is er meer dan voldoende ruimte om mee te werken in één of meerdere projectteams. Zo kun je je kennis vergroten en ervaring opdoen.

Wat bieden we jou?

- Een stageplaats in een fijn team met een goede sfeer, bij de ‘Beste Overheidsorganisatie 2018’.
- Een stagevergoeding van € 475,- bruto per maand bij een stage van 36 uur. Dit is inclusief de te maken kosten voor je stage.

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die nieuwsgierig, enthousiast en creatief is. Het is belangrijk dat je verbinding kan maken met mensen, dat je zelfstandig bent en houdt van een dynamische omgeving waarbij je dagen en taken niet elke dag voor je zijn uitgepland.

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Tessa van Acht via telefoonnummer 06-34 32 31 53
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onderstaande button digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vragen? Neem contact op:

Tessa van Acht

Functie
Projectleider
Telefoon
06-34 32 31 53
E-mail
tvanacht@aaenmaas.nl

Hou jij van een dynamische omgeving waarbij je dagen en taken niet elke dag voor je zijn uitgepland?