Ondersteunend facilitair medewerker


Salarisindicatie: € 300 Locatie: `s-Hertogenbosch
Uren per week: 36 Reageren voor:

Meeloopstage voor ondersteunend facilitair medewerker onder begeleiding van senior facilitair medewerker.

Wie zijn wij?

Waterschap Aa en Maas werkt 24 uur per dag met water. Dat doen we voor zo’n 778.000 inwoners en bedrijven en de natuur in het oosten van Brabant. Dagelijks onderhouden en inspecteren wij dijken, zuiveren wij 300 miljoen liter water en zorgen we voor veilig, voldoende en schoon water. Onze hoogste prioriteit is om bij te dragen aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de inwoners in deze regio. Bovendien staan wij voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Dit doen wij voor nu en later, zodat ook onze kinderen en kleinkinderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Wat ga je doen?

-          Netjes houden (buiten)terrein Pettelaarpark
-           Ontvangst van goederen/ inkomende bestellingen
-           Wekelijks bijhouden van vergaderzalen/ gangen (bijv. whiteboards schoonmaken, flip-        overs controleren, muurdecoratie recht hangen, stoelen rechtzetten daar waar nodig, etc.)
-           Facilitaire werkzaamheden: facilitaire zaken controleren (bijv. inventarisatie meubilair, COVID-flyers actueel houden, etc.), uitzoeken, wijzigen, bijhouden/verwerken in Word/ Excel. Kopiëren/lamineren/ flyers ophangen/ vervangen.
-           Begeleiden leveranciers/ monteurs (die onderhoud komen plegen of iets komen repareren)
-           Controleren papier- afvalcontainers/ klaarzetten om op te laten halen/ papier aanvullen op vaste locaties
-           Een kleine verhuizing (vaak in samenwerking); bureau of kast verplaatsen, inrichting van een ruimte veranderen/ sjouw- en tilwerk (met hulmiddel)
-           Bijhouden magazijn/ opslag facilitair bedrijf (kantoorartikelen/ technisch materiaal)

Wat bieden we jou?

Je ontvangt een stagevergoeding van €300,- bruto per maand, bij een stage van 36 uur. Dit bedrag is inclusief alle te maken kosten.

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Facilitair Manager Victoria de Wilde via telefoonnummer 073-6156707.
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.\

Vragen? Neem contact op:

Victoria de Wilde

Functie
Facilitair Manager
Telefoon
073-6156707
E-mail
vdewilde@aaenmaas.nl

Word jij onze nieuwe stagiair ondersteunend facilitair medewerker?