Junior Technoloog


Salarisindicatie: € 475 Locatie: 's-Hertogenbosch, Aarle-Rixtel, Asten
Uren per week: Reageren voor:

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroenen van de afvalwaterketen? Dan is onze stage ‘Vergroenen van hulpstoffen polymeren’ iets voor jou! We zoeken een junior technoloog die aan de slag gaat op de rioolwaterzuivering in Asten.

Wie zijn wij?

De afdeling Advies Zuiveren zorgt voor planvorming in de afvalwaterketen en ondersteunt en adviseert de zuiveringsregio’s onder andere bij innovaties in de rioolwaterzuiveringen (rwzi’s). Rwzi Asten valt onder Zuiveringssteunpunt Aarle-Rixtel dat verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering (het zuiveren van afvalwater) op de rwzi's Aarle-Rixtel en Asten.

Wat ga je doen?

Voor de indikking van rioolslib op rwzi Asten worden elke dag polymeren toegevoegd. Deze chemicaliën zijn verantwoordelijk voor 15% van de milieu impact van een waterzuivering en wij zijn op zoek naar een duurzamer alternatief. De 'groene polymeren' die wij zoeken moeten het rioolslib voldoende indikken en ook praktisch toepasbaar zijn op de rioolwaterzuivering Asten.
Samen overwegen we verschillende soorten polymeren (markt benaderen) en kiezen we een groen alternatief of alternatieven die we gaan testen in het lab. Als de testen veelbelovend zijn, zullen we het polymeer toepassen op de rioolwaterzuivering in Asten en zien we wat de praktische toepasbaarheid van het product is.

Wat bieden we jou?

Een stageplaats in een fijn team met een goede sfeer, bij de ‘Beste Overheidsorganisatie 2018’.
Een gezellig team waarin je goed begeleid wordt, je veel kunt leren en eerlijke feedback krijgt. Daarnaast ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van 475,- bruto per maand.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een gedreven stagiair (HBO / WO) die affiniteit heeft met afvalwaterzuivering (bijvoorbeeld een student milieutechnologie of vergelijkbaar). De werkzaamheden zullen bestaan uit een combinatie van onderzoek (literatuur, lab, op locatie), analyse van de data en verslaglegging. Vaardigheden die je nodig hebt zijn onder andere; analyseren, praktisch ingesteld zijn, zelfstandig, verbinden en samenwerken. Je denkt mee over de integratie in het huidige proces en adviseert ons vervolgens op basis van de data. Jouw stage heeft hierdoor direct een grote impact op de manier waarop wij het slib indikken!

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Bart Verberkt via telefoonnummer 073 - 615 69 13 of Inge Pistorius via telefoonnummer 06-42 20 66 90.
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vragen? Neem contact op:

Bart Verberkt

Functie
Bedrijfskundig technoloog
Telefoon
073-615 69 13
E-mail
bverberkt@aaenmaas.nl

Inge Pistorius

Functie
Technisch adviseur klimaatneutraal
Telefoon
06-42 20 66 90
E-mail
ipistorius@aaenmaas.nl

Je komt terecht in een gezellig team waarin je goed begeleid wordt, je veel kunt leren en eerlijke feedback krijgt.