Inrichten Kennisbank Vraag en Antwoord


Salarisindicatie: € 400 Locatie: `s-Hertogenbosch
Uren per week: 36 Reageren voor:

.

Wie zijn wij?

Waterschap Aa en Maas zorgt in het oosten van Brabant voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water. We zijn een ambitieuze organisatie die het maatschappelijk belang optimaal dient. Dagelijks leveren we een hoog niveau van betrouwbaarheid en tegelijkertijd staan we, met het oog op de toekomst, steeds weer voor nieuwe uitdagingen.

Wat ga je doen?

We hebben een kennisbank aangeschaft en deze is gevuld met de kennis van een ander waterschap. Veel onderwerpen komen bij ons ook voor, maar het moet ONZE kennisbank worden en inhoudelijk op maat gemaakt worden. Dit betekent veel contact zoeken met kennishouders (als die al bekend zijn). Uitzoekwerk dus. Je weet na deze opdracht alles van een waterschap. De stageperiode bedraagt 2 - 3 maanden.

Wat bieden we jou?

De stagevergoeding bedraagt € 400 ,- bruto per maand inclusief reiskosten.

Wat breng je mee?

- je bent een HBO of WO student
- uitzoeken is jouw ding
- je bent zorgvuldig
- je kunt goed zelfstandig werken
- je bent communicatief vaardig

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Bertrand van den Boogert via telefoonnummer 06 1340 5123
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vragen? Neem contact op:

Bertrand van den Boogert

Functie
Coördinator DIV
Telefoon
06 13 40 51 23
E-mail
bvandenboogert@aaenmaas.nl

Na deze opdracht weet je alles van een waterschap!