ICT Servicedeskmedewerker


Salarisindicatie: € 300 Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren per week: 36 Reageren voor:

Wie zijn wij?

Werken met water wordt steeds belangrijker. Het vraagt om kennis, ambitie, innovatie en co-creatie om de kwaliteit en de veiligheid van het water te waarborgen en duurzame oplossingen te ontwikkelen. In het oosten van Brabant zorgt waterschap Aa en Maas voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water.

Wat ga je doen?

Bij de ICT ServiceDesk zorg je voor het bereikbaar zijn van de ICT-omgeving en neem je verstoringen en vragen aan. Je bepaalt de prioriteit van de afhandeling van verstoringen, vragen en verwerkt deze of zorgt ervoor dat deze verwerkt worden. Tevens bewaak je dat de afhandeling binnen de afgesproken tijd plaatsvindt en informeer je de medewerkers op regelmatige basis over de voortgang. Je houdt de medewerkers op de hoogte van (te verwachten) afwijkingen van het afgesproken dienstenniveau en je administreert alle gegevens die betrekking hebben op de verstoringen, vragen en bestellingen De volgende zaken komen hierbij aan bod:
- Microsoft Office Specialist (MOS): 2016 en Office 365
-           Microsoft Certified Technologie Specialist (MCTS): Windows 10
-           ITIL V3
-           Servicedesk-vaardigheidheden
-           E-mail communicatie & Professioneel registreren
-           Werken met TopDesk

Wat bieden we jou?

Een stageplaats in een fijn team met een goede sfeer, bij de ‘Beste Overheidsorganisatie 2018’.
Een gezellig team waarin je goed begeleid wordt, je veel kunt leren en eerlijke feedback krijgt. Daarnaast ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van 300,- bruto per maand.

Wat breng je mee?

Je bent een leergierig persoon en weet van aanpakken. Je studeert MBO in de richting van servicedesk/assistent systeembeheerder.

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Dennis Haverkamp, Coördinator ICT Beheer, via telefoonnummer 06-42206605.
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vragen? Neem contact op:

Dennis Haverkamp

Functie
Coördinator ICT beheer
Telefoon
06-42 20 66 05
E-mail
dhaverkamp@aaenmaas.nl

Ben jij leergierig en houd jij van aanpakken?