beschikbaarheid foto's overstorten in geoweb


Salarisindicatie: € 300 Locatie: `s-Hertogenbosch
Uren per week: 36 Reageren voor:

Wie zijn wij?

Je gaat aan de slag bij het team Toezicht en Handhaving. Dit team staat voor het handhaven van wet- en regelgeving op het gebied van waterkering, waterkwaliteit en -kwantiteit. Het team houdt zich bezig met gedragsbeïnvloeding van met name de agrarische sector en de industrie, maar ook gemeenten en particulieren horen erbij.

Wat ga je doen?

In ons beheergebied zijn veel overstorten aanwezig. Een overstort is een kunstwerk met als doel het afvoeren van overtollig rioolwater vanuit het rioleringsstelsel naar het oppervlaktewater.  Deze zijn soms lastig te vinden (ondanks een puntje op de kaart) omdat die soms helemaal niet opvalt. Wanneer er bij de toezichthouders een melding binnenkomt van verontreinigd oppervlaktewater is het voor hun dus een aardige zoektocht. Een fotodatabank maakt deze zoektocht eenvoudiger. De wens is dan ook om van alle overstorten een foto te hebben om de locatie beter vast te stellen.
In deze opdracht ga je ca. 500 overstorten traceren en de locatie in beeld brengen met duidelijke traceerbare foto’s en een omschrijving. Naar verwachting is dit een klus voor 4-6 maanden. Ben je geïnteresseerd in een stageopdracht bij toezicht en handhaving dan is deze opdracht uit te breiden met een opdracht voor je opleiding.

Wat bieden we jou?

De stagevergoeding bedraagt € 400 ,- bruto per maand inclusief reiskosten bij HBO, en € 300,- bij een MBO opleiding

Wat breng je mee?

- uitzoeken is jouw ding
- Je bent digitaal vaardig (foto’s maken en verwerking in een excel bestand)
- je bent zorgvuldig
- je kunt goed zelfstandig werken
- je beschikt over een rijbewijs

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen Steven van den Broek via telefoonnummer 088-1788000.
Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vragen? Neem contact op:

Steven van den Broek

Functie
BOA/Toezichthouder
Telefoon
073 61 58 334
E-mail
svandenbroek@aaenmaas.nl