Waterbazen compilatie video


video: 2021 - UNIE - Facebook - zonder url - Compilatie_01

Een jong meisje met een waterpistool komt in beeld. Ze richt de straal op een vrouw die gehurkt naast een regenton zit. De vrouw lacht en springt op.

In het volgende beeld zit een man van een jaar of zestig op zijn knieën in een tuin vol tuintegels. Hij trekt 1 grote tegel eruit. Naast hem in beeld verschijnt een blauwe druppel met de tekst: “Weten wat jij kan doen voor schoon en voldoende water?” Vervolgens plant de man samen met een vrouw een plant met paarse bloemen op de plek waar eerst een tegel lag.

In het volgende beeld zie je jongen van een jaar of 15 die met een stok een wit plastic zakje uit het water haalt.

Dan zie je een man in een auto die door de wasstraat rijdt. Het water spoelt over de auto heen.

In het volgende beeld zitten twee vrouwen van een jaar of 30 op hun knieën op het trottoir voor een klein tuintje aan de gevel van het huis. Ze zijn bezig met de planten en bekijken het resultaat.

In het volgende beeld springt een jongen van een jaar of acht, gekleed in een gele regenjas, op het dak van een schuur. Daar legt hij samen met een man van een jaar of 30 graszoden op het dak van een schuur die in een tuin tussen halfhoge bebouwing staat. Het beeld zoomt uit en glijdt naar de andere schuurtjes in de wijk die allemaal een groen dak hebben.

Het beeld wordt roze en er verschijnt een witte druppel in beeld met daarin de tekst: “Word een Waterbaas”.