Proclaimer

Dit is de officiële website van Waterschap Aa en Maas. Het waterschap is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze inhoud actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen hoe u dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan vermeld op onze contactpagina. Binnen vijf werkdagen behandelen we uw melding en zullen eventueel actie ondernemen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@aaenmaas.nl of bel naar 088 - 17 88 000.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in het hart van waterschap Aa en Maas. We voeren onze kerntaken zo duurzaam mogelijk uit, en innoveren duurzaam op onze kerntaken.

Afhandeling e-mail en privacy

Deze website kunt u anoniem raadplegen. Waterschap Aa en Maas verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site.

De via deze site binnengekomen e-mail wordt alleen in behandeling genomen als u in uw e-mail naam, adres en woonplaats van u of uw bedrijf of organisatie heeft vermeld. Daarbij hanteren wij de Wet bescherming persoonsgegevens. De door u verstrekte persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. Bij informele zaken worden uw gegevens niet bewaard. Gaat het om een formele kwestie, bijvoorbeeld het indienen van bezwaar, dan worden uw gegevens wel gearchiveerd.

Korte informele vragen die wij direct kunnen beantwoorden, sturen wij door naar de juiste collega. Wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk per e-mail  te antwoorden.

Uitgebreidere vragen of klachten behandelen wij als een brief en boeken wij in in ons postregistratiesysteem. Daarna ontvangt u binnen vier weken antwoord, of volgens de wettelijke termijnen, zoals bij bezwaarschriften. Vermeld u daarom uw adresgegevens. Mocht een handtekening nodig zijn, dan ontvangt u van ons het verzoek uw reactie alsnog schriftelijk in te dienen.