Reageren op het ontwerp-waterbeheerplan


Vanaf 6 april tot en met 18 mei 2021 ligt het ontwerp-waterbeheerplan plan ter inzage. Iedereen die wil, kan dan reageren op het plan. Met de reacties stellen we het ontwerp-WBP bij. Ons plan sluit aan bij de waterbeheerplannen van andere waterschappen en die van de provincie en het Rijk. Eind 2021 stelt het algemeen bestuur van Aa en Maas het waterbeheerplan definitief vast.

Online informatiebijeenkomsten

Op 13 april en 29 april 2021 organiseren we online bijeenkomsten. We vertellen je dan meer over het waterbeheerplan en je kunt vragen stellen. Wil je deelnemen aan een van de drie online bijeenkomsten? Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Reageren op het ontwerp-WBP

We geven iedereen de kans om te reageren op het ontwerp-WBP. Dat doe je door een zogenaamde zienswijze (reactie) in te dienen. In deze zienswijze geef je aan wat je graag veranderd wilt zien of waar je het niet mee eens bent. Je zienswijze dien je bij voorkeur digitaal in. Je kunt de behandeling dan ook volgen.

Reageer op het WBP

Per post reageren

Wil je per post reageren, stuur dan een duidelijke brief naar
Waterschap Aa en Maas, t.a.v. het dagelijks bestuur, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch
onder vermelding van ‘reactie WBP’.

Je reactie toelichten

Eventueel kun je ook je reactie mondeling toelichten aan een afvaardiging van ons algemeen bestuur. Na het indienen van een reactie krijg je bericht over hoe je je hiervoor aanmeldt.

Bekijk het ontwerp-WBP