Spelvoorwaarden winactie Waterdiertjes vangen


Deze spelregels zijn van toepassing op de win-actie van waterschap Aa en Maas: Waterdiertjes vangen

Door deelname aan de betreffende actie gaat de deelnemer akkoord met de volgende voorwaarden:

Spelregels

  • Je kunt je inzending t/m zondag 26 juni 2022 insturen via communicatie@aaenmaas.nl.
  • De Winactie is exclusief voor een bovenbouwklas van een basisschool (groep 5 t/m 8) in ons werkgebied [Gebiedskaart Aa en Maas].
  • Leerlingen die deelnemen namens de klas, hebben hierover afstemming met hun leerkracht. Meerdere inzendingen per klas zijn toegestaan.
  • De inzending bevat een boodschap in tekst, een foto of filmpje.
  • Als je meedoet aan de winactie ‘Waterdiertjes zoeken’ dan gebruiken we jouw inzending in overleg voor communicatiedoeleinden van waterschap Aa en Maas.
  • De foto’s en filmpjes die gemaakt worden tijdens het uitje ‘Waterdiertjes zoeken’ worden gebruikt voor communicatiedoeleinden van waterschap Aa en Maas. We nemen vooraf contact op met de leerkracht voor verdere afstemming over het gebruik van het beeldmateriaal van deelnemers.
  • De deelnemers vrijwaarden waterschap Aa en Maas voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn.

We maken de prijswinnaar/winnende klas op dinsdag 28 juni 2022 bekend. We kiezen de prijswinnaar door middel van voorkeursstemmen. De voorkeursstemmen komen van geselecteerde medewerkers van waterschap Aa en Maas.

Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht via een e-mail. We maken de prijswinnaar bekend op onze website. In afstemming met de winnende klas zoeken we naar een geschikte datum voor een uitje met een van onze ecologen bij een watertje bij de school in de buurt. Niet alle deelnemers worden individueel op de hoogte gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar of uit te keren in geld. Tijdens het uitje ‘Waterdiertjes vangen’ is de school verantwoordelijk voor zijn leerlingen.

Persoonsgegevens

Als waterschap gaan we zorgvuldig om met persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring (Privacyverklaring - Waterschap Aa en Maas: opent in nieuw venster) lees je hoe we dat doen. Door deelname aan een actie, geven de deelnemers waterschap Aa en Maas toestemming dat zijn/haar persoonsgegevens bekend worden gemaakt via de social mediakanalen en de website. Waterschap Aa en Maas neemt contact op met de leerkracht over het publiceren van foto’s en filmmateriaal gemaakt tijdens het uitje.

Aansprakelijkheid en overige voorwaarden

Waterschap Aa en Maas is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de actie. De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie. Eventuele vragen of opmerkingen kunnen via communicatie@aaenmaas.nl gesteld worden.