We horen bij de Top 3 Beste Overheidsorganisatie 2018. Trots!

12 september 2018 We doen mee aan de verkiezing Beste Overheidsorganisatie 2018. Gistermiddag op het podium in Utrecht, ten overstaan van de jury die de 9 andere shortlistkandidaten beoordeelde, stond daar Sara de Boer die met verve en op indringende wijze haar pitch hield. En daar waren ook onze collega’s Thijs van Osch, Els Aarts, Peter Verlaan en Ferdinand Kiestra die de vragen van de jury torpedeerden. Het ging goed. Het ging echt goed. We staan nu in de top 3 Beste Overheidsorganisaties 2018. #TROTS.

Thijs van Osch: ‘Sara hield een fantastische pitch en toen was het aan ons om de kritische vragen van de jury zo goed mogelijk te beantwoorden. Het was spannend en vooral erg leuk!’ 

Els Aarts: ‘Wat een feest dat we het gehaald hebben! Op naar de Ridderzaal op 9 november. Wij zijn er klaar voor, want we zijn gewoon de beste overheidsorganisatie van 2018.’ ​ 

Filmpje bloemen/bekendmaking

Wat hieraan vooraf ging
In juni diende Aa en Maas bij de organisatie van de verkiezingen een document in waarin we aantonen dat we de beste zijn (zie bijlage). Daarop kregen we in juli meteen een plek op de shortlist. Nu, na de zogenaamde Dragons Den gisteravond, horen we bij de beste 3. En nu op naar een champagnewaardige overwinning. Daar moeten we nog wel wat voor doen.

Werkbezoeken jury
In oktober volgen werkbezoeken door een delegatie van de jury. Hier gaan we ons nog goed op voorbereiden. We willen de juiste mensen (collega’s/klanten/stakeholders) op de juiste locatie aan het woord laten. Op 9 november zijn we samen met de andere finalisten (Rechtbank Rotterdam en Gemeente Heerhugowaard) uitgenodigd in de ridderzaal in Den Haag. Hier ontvangt de winnaar de award Beste Overheidsorganisatie 2018.