Uitnodiging weerdialogen Someren

21 september 2017 Graag nodigen wij u uit voor de derde, en voorlopig laatste, weerdialoog ‘Weer een uitdaging’ op dinsdag 3 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur in partycentrum de Platte Vonder in Someren-Eind.

Graag nodigen wij u uit voor de derde, en voorlopig laatste, weerdialoog ‘Weer een uitdaging’ op dinsdag 3 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Het motto van deze avond is ‘van praten naar doen’. Om te beginnen kijken we naar de waardevolle informatie en ideeën over het omgaan met weersextremen in en rondom Someren die wij van u hebben gekregen. Wat hebben de waterschappen en gemeente ermee gedaan en wat staat op de planning? Maar vooral ook hoe gaan we samen verder. Wilt u in de toekomst meedenken over een klimaatbestendig Someren in bijvoorbeeld Someren-Noord, de bebouwde kom, Peelrijt, ander landelijk gebied, of juist over de glastuinbouw? Deze avond willen wij met u bespreken wat u zelf kunt doen en wat we samen kunnen doen. Want stilzitten is geen optie als je extreem weer het hoofd wilt bieden. Dat kan niemand alleen, daar hebben wij elkaar bij nodig!

Wij hopen dan ook dat u er 3 oktober (weer) bij bent! Kent u mensen die ook willen meedenken en meedoen, dan zijn zij van harte welkom. We vinden het fijn als u van tevoren doorgeeft of u erbij bent. Dit kan met een mailtje aan weereenuitdaging@aaenmaas.nl onder vermelding van ‘derde dialoog Someren’, uw naam en eventueel de organisatie die u vertegenwoordigt.

De locatie van deze avond is het Partycentrum de Platte Vonder, Nieuwendijk 10 5712 EM SOMEREN-EIND.

Graag ontmoeten wij u 3 oktober in de Platte Vonder.

Met vriendelijke groet,

Leon Van de Moosdijk, wethouder gemeente Someren, Ernest de Groot, lid dagelijks bestuur waterschap Aa en Maas, Lex Huijbers, lid dagelijks bestuur waterschap De Dommel